Skip til hoved indholdet
    Hjem Vuggestuen Overmarksgården Årshjul for Overmarksgården

Årshjul for Overmarksgården

På Overmarksgården arbejder vi ud fra et pædagogsik årshjul, som understøtter vores profil, og sikre, at vi arbejder med de pædagogiske læreplaner, så vi lever op til Dagtilbudsloven. 

Årshjulet sikrer genkendelighed for alle børn og voksne og sørger for, at der er sammenhæng mellem det pædagogiske arbejde, vores profil og vores forældresamarbejde. Vores traditioner fremgår også af vores pædagogiske årshjul.

De forskellige grupper kan godt arbejde forskelligt med temaerne, men de arbejder alle med det samme tema samtidig, hvilket betyder, at vi har fælles fokus på temaet. Derudover har vi et par gange om året fælles tema, hvor både vuggestue og børnehave er sammen om fælles oplevelser. Det er f.eks. vores æbleuge, som alle børn og voksne går højt op i. Her bruger vi æbler til alt. Vi er kreative med æbler, vi plukker æbler i vores egne frugtplantage, vi får æbler fra børn og forældres haver og køkkenet samarbejder med os om at putte mad i stort set alle måltider. Vi laver vores egen æblemost, som er en ren festdag, hvor der bliver drukket masser af friskpresset æblemost, og i hele sæsonen fodrer vi vores grise, som hvert år hedder Øffe og Møffe, med æbler. Når så flæskestegen bliver spist til vores årlige julefrokost med børnene, så er alle med på, at de smager så godt, fordi vi har passet godt på dem og givet dem masser af gode æbler at spise. 

Dagtilbuddene i Tommerup-området
Skovstrupvej 32
5690 Tommerup

Telefon: 64 74 66 66
ovto@assens.dk

Nyttige links