Dagplejen

Linda Frandsen

Linda Frandsen Ternevej 22 Brylle 5690 Tommerup

Dagplejer Profil

Linda Bartholdy Frandsen

 

Om mig

Jeg har været dagplejer siden 1987 med en lille pause, hvor jeg var vikar i en børnehave. Jeg er gift med Kent og vi har 2 børn og 3 børnebørn.

 

Som dagplejer lægger jeg vægt på/mine værdier

Det er vigtigt for mig, at børnene er i centrum og at de oplever en hverdag fyldt med glæde, omsorg og tryghed. At det enkelte barn bliver set, hvorfor jeg også indretter dagen efter børnenes behov. Jeg møder barnet, hvor det er og jeg hjælper dem med at blive selvhjulpne i forhold til at tage sko, flyverdragt mv. af og på selv.

 

En typisk dag i min dagpleje

Vi synger og hører musik. Vi går ud i haven og leger, hvis vejret tillader det. Nogen gange går vi på legepladsen, hvis vi når så langt. Vi stopper nemlig op og finder mange gode ting på vores vej derned f.eks. en snegl, en regnorm eller nogle grene der er gode at lege med.

 

Dagen starter med morgenmad, hvorefter en eller to skal have en lille lur. Når alle er samlet igen får vi noget brød og frugt.

Til middag ca. kl. 11 sidder vi alle sammen og spiser, og får en god snak om hvad vi har lavet og set. Måske får vi øje på en fugl udenfor eller koen på mælkekartonen, som vi lige skal høre hvad siger.

 

Højtider

Vi fejrer fødselsdag. Til jul synger vi julesange og går i kirke. Vi kan også finde på at lave juledekorationer. Vi holder fastelavn i legestuen, hvor vi slår katten af tønden. De sidste par år har vi inviteret bedsteforældrene med.

Til påske sår vi karse og laver påskepynt.

 

Uddannelse/kurser

Grundkursus for dagplejer

Ud med sutten ind med sproget

Diverse kompetence kurser

MED-kursus

 

Husdyr

Kat

 

Legestue

Vi er i legestue hver fredag, hvor børnene bliver afleveret og hentet igen. Her lærer børnene de andre børn og dagplejere at kende. I legestuen får vi besøg af fysioterapeut, sundhedsplejerske og musikpædagog.