Skip til hoved indholdet

Forældreråd Himmelrummet

I Himmelrådet har vi et godt og aktivt forældreråd, som støtter op om børnehavens aktiviter og har fokus på forældrenes relationer med hinanden.

I Himmelrummet er der et aktivt forældreråd, Himmelrådet, som understøtter det pædagogiske arbejde, og samarbejder med både medarbejdere og ledelse om at gøre Himmelrummet til et endnu federe sted at være barn. 

Himmelrådet er åbent for alle forældre, der har lyst til at være med, og alle kan bidrage med det, de hver især har overskud til. Rådet laver et par arrangementer om året, som er udenfor børnehavens almindelige åbningstid og udelukkende er drevet af forældrene. Det kan f.eks. være legedage på vores skønne legeplads. Derudover hjælper vi til ved børnehavens arrangementer, hvis der er behov for det. Det er f.eks. til fastelavn og med juleklip/julearrangement. 

Derudover er vi til stede om eftermiddagen den første fredag i måneden, hvis der er startet nye børn, så vi kan være med til at byde dem velkommen og sikre, at de kender nogen, når de kommer med deres børn.

Dagtilbuddene i Tommerup-området
Skovstrupvej 32
5690 Tommerup

Telefon: 64 74 66 66
ovto@assens.dk

Nyttige links